2 februari 2008

Sana gaat met andermans billen bloot

Na het -voor mij en hopelijk ook voor u- toch wel indrukwekkende stukje over de wantoestanden in Bulgarije vind ik het tijd voor wat wantoestanden in Nederland. Van beide wantoestanden zie ik overigens kop noch kont van het varken, al interesseert het me geen een reet.

Ik heb geen rust in mijn kont, krijg een houten kont van het zitten en zal daarom eens rap met de billen bloot gaan. Een foto van een meisje wat haar billen brandde volgens het spreekwoord 'als apen hoger klimmen willen, ziet men al snel hun blote billen'. Oftewel; iemand die meer wil dan wat hij kan, maakt zichzelf al snel belachelijk. Maar eerlijk is eerlijk: je steekt wel makkelijk een veer in deze kont.












Wie z'n billen brandt, moet op de blaren zitten. En hoewel het me vreselijk naar lijkt om mijn rondje in weblogland te doen en mijn eigen bilspleet ineens tegen te komen, zou het toch erg leuk zijn als er nu iemand zou reageren met 'gut, wat is de wereld toch klein, want....'

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Nee, die tas komt me geenszins bekend voor, dus helaas... Dat zijn niet mijn billen :-)

Anoniem zei

Hee, dat zou mijn zusje kunnen zijn, alleen draagt zij strings...

Ik begrijp het niet, ik zou niet meer durven te bewegen met zulke lage broeken. En het is ook nog koud.

Trouwens, had ze niet door dat je een foto maakte?

Sana zei

Neuh, ze had niks door. Ik deed het ook heel sneaky vanuit m'n pashokje, en dan zonder flits ;-).

Maar ach, als ik het met flits had gedaan, dan had mn Roomie gewoon gedaan alsof ik even een leuke foto van haar maakte. Dat kunnen wij heus wel ;-) .

Anoniem zei

Hihi! Wat een klein pashokje moet dat geweest zijn. Daar kun je je kont niet keren.

Anoniem zei

Minstens evenzo een stukje waard is de manier waarop die armen over elkaar liggen terwijl er ondertussen een vinger naar dit bouwvakkersdecolete wijst.

Anoniem zei

Het is tegenwoordig heel gewoon hoor, dat ook vrouwen stratenmaker zijn.

karin r. zei

@Frankie: maar elegant is anders.