30 augustus 2007

De dag dat...

  • ik met trillende knietjes en een hoofd vol enthousiasme weer naar school ging, genoot van de sfeer en alle mooie mensen en vervolgens binnen 3 minuten heel impulsief in het midden van de mij totaal onbekende kring stond om een kennismakingsspel uit te leggen
  • ik ontdekte dat een school het in 2 jaar tijd voor elkaar kan krijgen om alles, en dan ook echt álles, waardoor ik geen ene reet sikkepit snap van al wat ik nog moet doen of al wat ik misschien juist wel niet hoef te doen. Chaos... totale chaos om mij heen, maar vooral in mijn hoofd. Gelukkig heb ik een mentor. De arme man. Morgen mag 'ie me redden.
  • ik armbanden, een nieuwe broek en een mini-spijkerrokje* (ja, mini, ja) moest kopen om de chaos en de stress van de 1e schooldag te reduceren naar acceptabel level
  • ik een paar uur later bij gebrek aan vrienden mét decoupeerzaag heel stoer in datzelfde mini-spijkerrokje door de Gamma marcheerde om een decoupeerzaag te huren
  • ik wel op internet had opgezocht dat je een geldig legitimatiebewijs nodig had om dat stomme rotding handige stukje gereedschap te huren, maar ook de dag waarop ik dat binnen 2 seconden weer vergat en met mijn blonde hoofd en minirok (leve de vooroordelen) daar voor janmetdekorteachternaam stond
  • ik uiteindelijk en uiteraard nog steeds in mijn mini-spijkerrokje van 1 grote Billy pardoes 2 kleine Billietjes maakte en me verwonderde over hoe makkelijk dat eigenlijk ging..

* Voor diegenen die mij niet in real life kennen: Ik ben een heel degelijk en welopgevoed meisje en heb het hier over zo'n hippe spijkerrok met daaronder een absoluut niet doorzichtige, pikzwarte legging. Dat U niet een beeld krijgt van een 16-jarig Breezersletjemeisje met een te kort rokje en een navelpiercing en netkousen enzo.

5 opmerkingen:

Witje zei

Als je na 1 dag school met een decoupeerzaag in je handen eindigt, ben ik benieuwd wat je over 1 week in je handen hebt.

Wel stoer hoor, dat je weer naar school gaat.

Sana zei

Haha!

Toen ik bij de verhuur stond, droomde ik over zo'n bladblazer. Een therapeut_docent vertelde ooit dat hij met jongeren een spel had gedaan met ballenbakballetjes en van die bladblazers.. En dan maar zorgen dat je als eerste jouw kleur op de juiste plek hebt, ofzo. Lijkt me mega-gaaf!

inge zei

hahaha dat beeld had ik niet hoor, maar nu wel ; )

Fien Funkel zei

Jij roelt, met alle dingen die je doet!
:-*

Sanne zei

Je mocht dan wel volledig chaotisch en gestresst zijn... Maar tjeee wat een aanpakvermogen! En winkelen, en een tof mini rokje en die decoupeerzaag huren, en zagen... Wouw!

Tof meisje!