9 augustus 2007

Wat ik dacht op weg van Zutphen naar Zwolle

Hey. Koe op koe. En de rest staat er gewoon maar een beetje om heen te grazen alsof er niet heel toevalilig op 3 meter afstand 2 koeien ernstig met elkaar staan te copuleren. Wat zouden die andere koeien dan denken? Zouden zij het doorhebben, en zou de onderste of de bovenste koe zich bewust zijn van het feit dat ze omringd worden door allerlei soortgenoten én een trein vol met menschen? Zouden ze er misschien wel op kicken om bekeken of betrapt te worden, ipv op zoek te gaan naar een rustig en afgelegen plekje in de wei om in alle stilte de liefde met elkaar te bedrijven?

Ow wacht effe. Mannetjeskoe heet stier. Dus…. Ik ben echt zo dom als het achtereind van een varken koe. Maar goed. Stier op koe dus. Maar wat nou als het wel koe op koe was, zou het dan misschien toch zomaar kunnen dat ik getuige was van de eerste lesbische koeienseks? Zou dat bestaan in het dierenrijk? Homoseksuele activiteiten? Waarom niet? Als mensen het doen, waarom dieren dan niet? Of zouden ze daar geen hersencellen voor hebben, zijn ze nog meer dan wij gericht op the survival of the fittest, en dus alleen maar gaan voor de voortplanting en het voortbestaan van de soort?
Toch wel benieuwd of er lesbische marmotjes bestaan... en homohamsters....


Toen was ik ineens in Zwolle. Ging vrij rap.

En achteraf natuurlijk dikke onzin allemaal.
Het is véél logischer om er vanuit te gaan dat
het 2 homoseksuele stieren betrof, gezien het
beestachtig hondse standje.

3 opmerkingen:

Jill zei

Er zijn heel veel lesbische koeien ;) Of in elk geval: omdat melkkoeien in de meeste gevallen nooit een echte stier zien (lang leve ki) en ze toch de hele dag met zijn alleen saai in die wei lopen springt er regelmatig een op de ander. Wat verdere homoseksualiteit onder dieren betreft; alleen van bonobo's is tot nu zeker dat ze homoseksueel kunnen zijn, of in elk geval aan homoseksuele activiteiten doen voor hun genot ;)
Vraag me niet hoe ik dit weet :P

Sana zei

Oh, ik hou van dit soort info. Yummie. Was even vergeten dat er heus wel mensen op deze aardkloot zijn die wél enig verstand hebben van biologie enzo.

Ik denk dat ik vanmiddag maar eens door de weilanden ga fietsen... (A)

inge zei

zwolle... my ol'hometown...

en van koeien heb je weinig verstand lees ik wel hahaha, maar verder schrijf je wel leuk, dus vooruit I won't hold it against ya ; )

weet nie hoe je op'mijn log terecht bent gekomen, maar ik vermaak me hier ook prima zeg !