18 januari 2008

Sana zapt nét niet weg

Ik had het nog niet gezien. Het trok me niet, ofzo. Maar tijdens de middagboterhammetjes zap ik graag even wat rond op Uitzendinggemist.nl en ach... ik klikte erop. 40 dagen zonder seks.

Waarin B. van 18 zonder blikken of blozen vertelt over haar 50 bedgangers, het inzetten van seks om maar geliefd te zijn en om überhaupt contact te maken. Het ging vooral over hoe ontzettend lekker en leuk en normaal ze het allemaal vindt. Achttien... ..
Toen ik achttien was, was ik een heul ander wezen.

Ik wilde eigenlijk halverwege alweer wegzappen, maar toen was er ineens sprake van een persoonlijkheidstest en een confrontatie met zichzelf. B. moest heel hard huilen toen ze inzag dat ze haar seks puur en alleen inzet uit angst dat anderen haar anders niet lief/leuk/aardig vinden en dat zij zichzelf eigenlijk als een soort gebruiksvoorwerp neerzette. Toen vond ik het wel weer interessant worden...

Goed programma.
Zou eigenlijk verplichte kost moeten worden voor alle
16-jarige breezersletjes.
En voor hun fans.

5 opmerkingen:

karin zei

ik heb het programma niet gezien maar ik vind het wel schokkend!

Anoniem zei

Zo, dat is niet niets. Er moet haast wel zo'n gedachte achter zitten, want begrijp anders echt niet waarom je zoiets doet (maar dat ligt mss weer aan mij...).

harrie in de warrie zei

heb het nog niet gezien, maar nu je het zo beschrijft ga ik me er misschien toch eens aan wagen....

harrie vraagt zich ineens af, goh sloeg die 18 daarop???

Sana zei

Hihi, volgens mij heb ik je in de warrie gebracht he?

Nou, die 18 en die 40 dagen zonder seks hebben gelukkig niets met elkaar te maken.

Ik zocht iets op wikipedia en kwam via via ineens op de pagina '18' uit. Was gewoon enorm verbaasd dat er voor het cijfer 18 een heule pagina was, dus vandaar.

;-)

elisabeth. zei

je schrijft geweldig san!
vind het idd ook een goed programma, tuurlijk wel wat heftig; maar dat kunnen wij nederlandertjes ondertussen wel hebben toch.
;)
x