18 februari 2008

Sana vond het schattig

Gewoon, omdat 'ie zo heel nonchalant op de kont van Bertha56 leunde en broodnuchter aan Yvon vertelde dat het eigenlijk zo was dat ze samen hadden besloten dat ze niks voor elkaar voelden, enzo. Gelukkig voor BoerZoektVrouw-kijkend Nederland sprak zijn gedrag een heel andere taal. Boer Jan liep een blauwtje en zelfs Bertha56 kon aanvoelen dat baaslief met zijn ziel onder zijn arm door de stallen uit de keuken stampte. Het was sneu, maar toch schattig. Vooral schattig.

Ik heb echt zitten genieten en verheug me nu al op serie 4. Om echter een beetje in de sfeer te blijven, ga ik vanmiddag een poging doen om mijn twee favoriete programma's te mixen. Want wat krijg je als je Wie Is De Mol mixt met Boer Zoekt Vrouw?

Dan krijg je een Sana die haar klasgenoten probeert te overtuigen dat ze in september 2007, ná de eerste uitzending met alle oproepjes van leuke boeren, een stoere brief schreef naar boer Frans in de hoop dat ze zijn boerin zou kunnen worden.

En nu maar hopen dat mijn klasgenootjes dát gaan geloven, i.p.v. het verhaal over de avonturen van een niet nader te noemen vriendinnetje dat zich waagt in de wondere wereld der internetdating. Want da's de waarheid als een koe Bertha56.

2 opmerkingen:

Chantal zei

De kracht van Boer Zoekt Vrouw, is het alledaagse

karin zei

Maar zo alledaags alledaags vind ik het ook weer niet.