26 juni 2008

Sana zag een trucje

Ik zocht op internet naar leuke activiteiten met als thema samenwerking en vertrouwen. Maar dit. Dit vind ik nogal wat. Wat zouden mn cliënten hiervan vinden...?Gelukkig bestaat de wij-gaan-regelmatig-dagjes-en-weekendjes-weg-meidengroep uit 5 meiden en is dit dus wat te hoog gegrepen. Dat met die schommel wil ik echter nog steeds proberen hoor!!

10 opmerkingen:

roomie zei

Ja. Dáhag. Dat met die schommel laat je ook maar uit je hoofd. Gebroken nekken zijn doorgaans nietzo fijn.

Hoor.

Anoniem zei

Ja als je het zo ziet, zou het moeten kunnen.. Het is meer de vraag of wij het durven? We shall see..

X Cin

Sonyador zei

Oh is heel easy hoor, op die schommel, deden wij vroeger ook :D
Dat eerste filmpje is ook errug cool :D

Zusje zei

Wat grappig!: Ik wilde dat toevallig ook nog eens doen!! Dus: tijd om snel een keer een parkje mét schommels te zoeken in L. om het eens uit te proberen!

Fien Funkel zei

Ik ben zóóó blij dat mij PMT-er deze oefening niet deed!!! (A)

En die schommel ziet er wel heel cool uit!!

M. zei

Ik vind vooral filmpje 1 erg cool en het lijkt me geweldig om te doen.

Volgens mij vind ik het met die schommel ook veel enger dan filmpje één ;)

-x-

karin r. zei

off topic.
hartjes staan erbij!

harrie in de warrie zei

ik vind ze allebei wel het proberen waard!!!!
:-)

ik liep net in de supermarkt, waar ene jochie van een jaar of vier door zijn moeder aan zijn oren van een pallet afgetrokken werd. Het jochie had zijn arm in het gips en werd zo ongveer de hele winkel doorgesleurd aan zijn oor. Zijn moeder maar gillen welke achterlijke mongool het in zijn hoofd haalde om een saldo van de glijbaan te maken......

harries handen jeukten om deze vrouw niet aan haar beide oorringen naar buiten te trekken om daar te proberen om haar hele lijf door zo'n ringetje te trekken....

heeft niks met je log te maken, maar moest het gewoon even kwijt!!!
(het maakt harrie woest om dat te zien/horen)

FrankiePebbles zei

Dat is wel heel zielig voor dat jongetje wiens moeder zo lelijk tegen hem deed (qua Harrie hierboven in de supermarkt). Hij is nog maar heel klein en zowieso elk kind heeft recht op het vallen van zijn eigen builen, om zijn grenzen te leren kennen.

Die trampoline van armen heb ik op school eens gedaan. Dan was de rij iets korter en je werd steeds best hoog opgegooid en dan opgevangen.

Zijn leuke kunstjes. Vroeger aan het klimrek kon ik vanuit ondersteboven hangende positie met losse handen er vanaf springen. En ik duik nog wel eens achterover het zwembad in.

plato zei

Volgens mij krijgt ze die schommel nog net tegen haar achterhoofd. Knap gedaan. Maar ik zou me nooit zo overgeven als die man in het eerste filmpje. Brrrrr.