9 juli 2008

Sana's Zusje is de Sjaak

Als je een tijdlang heel veel moet en je daar dan ook heel druk over maakt, omdat je nu eenmaal een controlefreak en een perfectiekonijn bent, dan houdt het vanzelf een keer op. Je kunt daar zelf toe besluiten, maar je kunt ook gewoon wachten totdat je lichaam het voor je regelt. Met migraine, ofzo. Om vervolgens eigenlijk helemaal niets meer te willen en te kunnen en alleen nog maar te huilen en/of te fantaseren over hoe geweldig die vakantie in Griekenland gaat zijn.

Zo is 't leven nu. Niet zo leuk. Over tweeënhalve week is 't voorbij, want dan loop ik de laatste STAGEdag van mijn hele leven. Hiephoi! Over vierenhalveweek is het afstudeerartikel opgestuurd en over zesenhalve week zijn ook alle afsluitende gesprekken, referaten en andere formele ellende achter de rug. En dan.... dan ga ik alleen nog maar knuffelen met de (dus niet míjn) baby-in-spé en lekker met mijn Roomie op vakantie naar de Griekse zon.

Maar goed. Terug naar wat ik eigenlijk wilde vertellen, want het is stiekem best grappig. In die klote nare modus vergeet ik namelijk veel, lukt de helft niet en doe ik dingen op de automatische piloot die ik eigenlijk met mijn volle bewustzijn moet doen.

Zusje ging douchen en ik ging naar stage. Tot dusver pas de probleme. Zusje riep heel hard Doeiii!! en verdween met handdoekje richting de douche. Ik pakte mijn spullen, deed de kamerdeur op slot en riep ook heel hard Daaaahaag, tot vanaaf!!

Maar ja. Die deur.
Die hoeft eigenlijk niet op slot,
als Zusje thuis is.

En al helemaal niet als ze onder de douche staat met enkel een handdoekje. Hihi.

Ik had me net lekker in de trein geïnstalleerd met een boekje en een broodje met verse aardbeitjes. Trrrrrinngggg. Zusje aan de telefoon: 'Je moet nu gelijk terugkomen!!! Je hebt me buitengesloten. Ik sta hier met mijn handdoekje en kan mijn eigen kamer niet in.'

Oeps. En hihi.
Maar ook oeps. Toch kon ik niet eens meer balen, het past gewoon helemaal in deze tijd van het jaar. Daarbij zorgde het ervoor dat er zo weinig tijd over bleef, dat stagebegeleider en ik besloten om er een thuiswerkdag van te maken. Vond ik stiekem helemaal niet erg.

3 opmerkingen:

Sonyador zei

hopelijk leest die stagebegeleider dit niet ;) hihih mooi stunt sana (van dat buitensluiten)

harrie in de warrie zei

harrie moet er erg om lachen...
hij kent het probleem...
zo sloot hij zich een jaar geleden buiten in een jeugdherberg in denemarken, sclechts zeer schaars gekleed en met ook enkel een handdoekje....
niet handiog!!!

achteraf wel humor!

Laurent zei

Hahahaha, erg grappig!