25 augustus 2008

Oproep aan iedereen die 'Kijk zelf maar' kan zeggen

Hij deed het hier en dat bracht mij zojuist op een idee, dus ik pik zijn strategie schaamteloos over.

Voor mijn referaat van a.s. woensdag heb ik zoveel mogelijk spraak- en beeldopnamen nodig van de woorden 'Kijk zelf maar'. Probeer vooral niet om zo neutraal mogelijk te doen, er mag moet juist een lading aan zitten. Bijv. een peuter die zijn speelgoed vol trots laat zien of een mama die geen zin heeft om de afstandsbediening alweer te zoeken en zuchtend de woorden uitspreekt. Er mag ook best een woordje bij of nét iets anders zijn. Dat is geen probleem.

Met zowel filmpjes als spraakopnamen maakt u me érg gelukkig! (Oh, en: het liefst ook gewoon gelijk nu. Ik ben er zo één van op het laatste moment een goed idee hebben en dan krijg je dat.)

Gelukt?
Stuur het dan naar: sanaschrijft@hotmail.com

3 opmerkingen:

Liana zei

He Sana,

Wil je gewoon even heel veel succes toewensen voor woensdag!!! Wanneer studeer je af?

veel liefs Liana

inge zei

begrijp ik nu dat dat vóór morgen moet? als ik er straks nog aan denk (batterij nu ad oplader), stuur ik wat je kant op. ga probéren niet te vergeten...

Sana zei

Jij begrijpt het!!!

(dit zegt trouwens meer iets over mijn berichtje dan over jouw begrip. mn roomie vond het ook maar wat vaag...)

Ga vanmiddag de papa & mama van Zara Isa maar eens op de film zetten, en aan mijn gymleskinderen vragen of ze het met de hele groep zo hard mogelijk willen schreeuwen.

Met jouw filmpje erbij scoor ik er dan toch mooi 3!

Joepie!

Oh, en als verzenden niet lukt, kun je 'm ook op Youtube zetten, dan pluk ik 'm daar wel vandaan. (Want ik denk dat ik dat kan.)