28 augustus 2008

Sana en E. hebben een ander maatje

E. ging voor het eerst mee naar dansles hiphopreggaeton. Ik was wat sneller met omkleden dus liep alvast de zaal in. Na een minuut of twee kwam ze de kleedkamer uit en stak haar vinger in haar keel. Het zag er niet uit alsof ze een feestje had gehad in de kleedkamer.

"Ja nou, dan staat er dus zo'n mini-meisje zichzelf midden in de kleedkamer in een size-zero skinny jeans te wurmen. Dus zo'n ander meisje vraagt 'goh, kom je erin?' en dan antwoordt dat mini-meisje heel stoer dat ze normaal maatje 34 heeft, maar nu dus 32, zodat ie extra strak om haar kuiten zat. Vervolgens begon er weer zo'n ander wijf te blaten dat zij maat 38 had, waarop het mini-meisje heel oprecht verklaarde dat je dat écht niet zag. Daarna ging het ook nog over maat 40, en toen brulde er één: 'maat 40?! Dat heeft mn MOEDER!'. Nou, en toen ben ik dus maar naar buiten gerend. Sjeessssss. Wat een wijven."

3 opmerkingen:

inge zei

het maakt dus niet uit of je nu klassiek ballet of hiphopregenton doet ; )

helaas.

Naatje zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Naatje zei

Ik vind vooral de "maat 38??? Dat zie je dus échtéchtÉCHT niet!" mooi... alsof je met maat 38 een of andere olifant zou moeten zijn ofzo... hihi.