14 augustus 2007

De tijd vliegt voorbij

Gisteren regelde ik mijn eerste rijles. De arme man weet niet waar 'ie aan begint. Gelukkig maar voor mij, over 37 nachtjes is Nederland hoogstwaarschijnlijk 1 rij-instructeur armer. Ik ben niet zo van heel veel dingen tegelijk doen als er heel veel mensen auto's om me heen cirkelen. In periode van rust en ruimte ben ik daar overigens wél heel goed in, in veel dingen tegelijkertijd doen, maar zelfs op zondagochtend is het tegenwoordig al druk op de weg en dus voorzie ik behoorlijke catastrofes in en om Zwolle. Ge zijt gewaarschuwd.

Ik voelde me helemaal hip en stoer en bij de tijd na dat telefoontje, want nu zou ook ik eindelijk dat roze papiertje in handen krijgen en mee kunnen praten met autorijdend Nederland, maar toen kwam ik vanochtend de vliegende schotel tegen.

Oké, hij is ietsje duurder dan een rijbewijs (incl. een mooie en vooral dure auto), maar mij lijkt het wel wat. Beetje rondvliegen door de buurt, het mooiste plekje bij een concert bemachtigen en gluren in de tuin van de buren...

Misschien dat ik dan toch mijn rijbewijs oversla en inzet op een vliegbewijs. Lekker hip. Over een paar jaar is 'ie vast voor ietsje minder te verkrijgen bij de Aldi.

(KLIK
voor een filmpje van een vliegend exemplaar)

3 opmerkingen:

inge zei

eh... ik wil gwoon zo'n mini-hovercraft-thingeee... keep me posted als de aldi die gaat verkopen, aight ? ; )

Sonyador zei

ja coooooooooool
als je zo'n ding tegenkomt weet je ook niet wat je ziet, hahah
kom je dan een graancirkel bij me leggen? roomy weet me wel te vinden, die dingen zijn toch wel twee persoons?


hahhaah cooooooooooool

Sonyador zei

of zittie nou aan die paal vast??
dat zou sneu zijn