5 november 2007

Pseudis Paradoxa

Hoewel ik in het algemeen te boek sta als redelijk intelligent meisje jonge vrouw, kun je mij beter niet inhuren voor een potje Triviant. Althans, niet als spelgenoot. Als tegenstander ben ik echter wel heel leuk - en dom.

Gelukkig hebben wij de BNN-kalender op de wc liggen. Liggen, ja. Daarom. De BNN verzorgt mijn dagelijks portie algemene kennis en dat scheelt mij mooi een half uur nieuws kijken of de krant lezen of in het ergste geval beiden! Ik houd daar niet zo van.

Vanmorgen ontdekte ik tijdens het poepen het bestaan van de paradoxale kikker en dat wil ik u uiteraard niet onthouden. Zo ben ik dan ook wel weer, de kennis die ik heb, die deel ik graag ;-) .

Anyway, de paradoxale kikker is een paradoxale kikker omdat 'ie met 25 centimeter ter wereld komt, maar zodra het beestje de volwassenheid heeft bereikt, is daar slechts een centimeter of 7 van over. Doet me denken aan dat liedje van Veldhuis en Kemper en da's lekker wakker worden. Dus. Goedemorgen. Ik wens u een fijne dag!(Joepie. Ik heb ontdekt hoe dat werkt met JoepTjoep-filmpjes. Moest me gewoon even aanmelden bij Joep. And so I did. Binnenkort kunt u méér verwachten, aangezien ik gister, na het lezen van het schrijfsel van Karin over dit nummer, met mn Roomie zo'n 3 uur lang heel hard geoefend heb op I've seen the rain van Pink & Papa.)

5 opmerkingen:

inge zei

jaaa die is goed hè van pink en papa !!! en oefenen ? binnenkort dus de cover van sana en roomie op joetjoeb ? lijkt me leuheuk(er dan kikkers ; )

sonyador zei

ah superliedje van veldhuis en kemper ik kende hem al!

ben benieuwd naar creactie sana en roomie

Roomie zei

Ahum.

Ik geloof niet dat roomie het zo'n strak plan vindt om de cover op 't net te zetten ;-).

Sana zei

I know.

Gelukkig heeft de roomie daar ook inspraak in ;-) .

Dus tegen de tijd dat wij het beiden Perfect en Uitmuntend vinden, hoort u van ons. En als ik u was, zou ik daar niet op wachten!

karin zei

:-)