31 december 2007

Sana is klaar voor stage

Voor mijn 1e stage huurde ik een kamer in zo'n vieze zusterflat. Voor mijn 2e stage kocht ik een fiets. Gisteren schafte ik dat wat nodig is voor mijn 3e stage: Een bed.

Ik ben opgescheept gezegend met een hartstikke leuke stage aan de andere kant van het land. Hoezee. Gelukkig heeft Zusje daar in de buurt een kamer en dus ga ik 2 nachtjes per week bij haar logeren. Nogmaals, mijn dank, Zusje! Ik hoop dat je het na 29 weken nog steeds leuk vindt. Dan wordt die laatste 30e week een feestelijk struisvogeleitje!

Het lieve kind heeft een klein tweepersoonsbed en op zich kunnen wij heel goed samen, maar toen ze gisternacht lekker enthousiast van de linker- naar de rechterzij wisselde en daarmee met haar hoofd op mijn hoofd eindigde, wist ik het zeker; ik wil een eigenste bed!

Zo bedacht, zo gedaan. Na uren door Den Haag sjouwen, na 20.000 kledingstukken passen en er 1 kopen, na tussen neus en lippen door een paar groene laarzen gekocht te hebben en na het afwerken van ons things-to-shoplijstje was het dan zover --> Ik had mijn bed. Zo'n zichzelf opblazend aerobed..

Heerlijk geslapen... met de nachten gaat het goedkomen.
Nu de dagen nog. Die zijn helaasch wat minder concreet voor te bereiden ;-) .

4 opmerkingen:

inge zei

een feestelijk struisvogeleitje... wow. daar kan ik me echt van alles bij voorstellen.
dat 2oo8 voor jou èn Zusje èn alle mensen die jullie liefhebben, maar een feestelijk struisvogeleitje mag worden meis !

Neneh zei

De beste wensen voor jou en je zusje! Dat het maar een geweldig goed jaar mag worden... ook aan de andere kant van het land :)

louise zei

goede,leuke en leerzame stage toegewenst!

juna zei

Zo. En zo regelde jij het gewoon voor jezelf. Soms is het leven dat hè? Gewoon de dingen voor jezelf regelen. Af en toe wat zuur maar vaak ook gewoon waar. Geloof ik.

Dank - voor je kaartje. Ik was enorm blij verrast - en je weet het perfect te timen.

Wilde je terug schrijven.. maar - je email is niet echt openbaar hè?
't is ook dat jij zo voortvarend bent, en ik dat vreselijk op prijs stel - en .. mocht je willen - je zou 'em kunnen achterlaten in mijn mailbox?

Leuk dat je bij me kwam kijken.
Heb jou sanaschrijft stek inmiddels in m'n feedreader, dus - 'k hou je in de gaten ;-)