29 mei 2009

Sana ziet weer mogelijkheden

Terwijl ik heel blij ben dat andere mensen zo blij met mijn baan voor mij zijn en plaatsvervangend joelen, huppelen en rondedansjes maken, viel er plots nog een uitnodiging voor een ander sollicitatiegesprek op de deurmat.

Zelfde functie, leukere doelgroep.
Beter betaald, ietsje verder reizen.

Ik zeg, daar gaan we dus ook maar eens een kijkje nemen.


En terwijl ik heel blij zat te zijn voor mezelf dat er nu meer opties zijn en een flinke hap van mijn gehaktrolletje-met-ham-uit-de-oven nam, belde een oud-docent. Hij vroeg wat ik zoal deed en of ik toevallig zin had om voor een paar maanden mee naar Ethiopië te gaan.

Na al het gehuppel in Ghana heb ik mijn portie buitenland wel gehad. Al moet ik zeggen dat het idee om al dat geneuzel met werk zoeken, solliciteren en de bijbehorende spanning en faalangst weer een paar maanden uit te stellen inmiddels best aantrekkelijk lijkt.

But well.. sneller dan het klokje tikt kan ik nog niet rennen, dus ik probeer maar gewoon heel zoet & zen te zijn en braaf te wachten op dat 2e sollicitiatiegesprek. Nu eerst maar eens een ouderwets weekendje weg met De Meiden. Wijntjes drinken, winkelen, skaten, hardlopen, spelletjes doen, zwemmen, nog meer wijntjes drinken en al het geld verbrassen dat ik ga verdienen. Ooit. Ergens

2 opmerkingen:

inge zei

hahaha ga je nu wéér geld uitgeven voor 't binnen is? ; ) you know how that worked out last time..

maar tof. van die leraar. zeg. ook al wil ik Niet dat je gaat.
duh.

harrie in de warrie zei

niks geen leukere doelgroep dan psychoten, neem dat maar van harrie aan!!!!!
;-)

maar toch succes dan maar!