13 januari 2010

Sana is teleurgesteld

Misschien moet ik mijn zoektocht naar een job als PMT'er maar eens aan de wilgen hangen. Er zijn werkplekken zat waar nog heel wat te verbeteren valt. Jemig zeg.

Zo werd ik al tweemaal 'mevrouw Van Vliet' genoemd in reacties op sollicitatiebrieven, stond er boven een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek 'geachte mevrouw Kempe' en kregen we net twee dezelfde pizza's afgeleverd, terwijl we twee verschillende hadden besteld. Ik heet geen Van Vliet of Kempe, en natuuuuurlijk bestellen we geen twee dezelfde pizza's. (Sterker nog, als het aan mij zou liggen, zou ik per punt willen kiezen welke ingrediƫnten ik wil.) 't Was ook zeker niet de eerste keer dat het mis gaat als wij eten bestellen. Sterker nog.. Het gaat bijna nooit goed. Zou het een teken zijn?

Hoe moeilijk kan het zijn om een pizza-toko te runnen?! Of om de juiste adresgegevens in te vullen in een fokking STANDAARD brief?!? En welke collega schreef 'fitness' als 'fitnis' in de agenda op mijn werk?!?!

8 opmerkingen:

inge zei

bellen en ze alsnog de juiste pizza laten bezorgen. want voor betaald. en als iedereen denkt, laat maar zitten, leren ze 't nooit. af.
en fitnis?
echt?
#zucht #zullenzewelweeropdyslexiegooien ; )

Maarten zei

En eigen bedrijfje. Als verbeteraar? Ik kom bij u langs en nadien gaat het beter met u? Dat is overtuigend denk ik.

Sana zei

We hebben twee keer gebeld. Eerst om te melden dat het niet klopte, en een uur later om te melden dat de juiste bestelling er NOG niet was.

Kregen we uiteindelijk na anderhalf uur de hele bestelling nog een keer. Da's een score van 4 pizza's. Holadiejee, morgen weer ;) .

Marieke zei

Ach, gratis pizza's zijn dan wel weer mooi meegenomen. Maar zucht, wat een ergernissen! Ik zou ook gillend gek worden.

Anoniem zei

inge is ook teleurgesteld.
btw.
dat er nooit een antwoord is gekomen op m'n vlogvraag.

Anders zei

maak je niet druk...
dat doen anderen wel.

Renesmurf zei

Ik bestel nooit wat eigenlijk, en ik geloof dat ik nu ook weet waarom.

lara zei

fitness is ook een heel moeilijk woord.


probeer eens; sporten. dat schrijft hij vast beter.